Hoogstraat 47
8061 HB Hasselt
Tel.: 038 - 4771224
Spoednummer tel. 038-4773100

Computer

 

Uw gegevens worden door uw huisarts en de praktijkassistente bijgehouden op een computer.

Alle huisartsen in Hasselt zijn aangesloten op een centrale computer,  de huisarts, praktijkassistente en praktijkondersteuner  van onze praktijk aan de Hoogstraat hebben toegang tot al uw gegevens.
In vakantie`s en nascholingen hebben  de andere twee  huisartsen in Hasselt ook toegang tot uw medisch dossier.

De dienstdoende huisarts in de avond, nacht en het weekend in de  HuisArtsen Post in Zwolle kan, indien nodig, ook uw medische gegevens inzien mits u daarvoor toestemming hebt gegeven via het Landelijk Schakel Punt.

Deze toestemming kunt u geven via het formulier  op deze website bij de knop Landelijk Schakel Punt,   maar ook aan de praktijk.
Toestemming gevraagd Isala

Bezoekt u een zorgverlener, bijvoorbeeld uw specialist in Isala? Dan houdt deze zorgverlener een medisch dossier over u bij. In dit dossier staat belangrijke informatie. Zoals informatie over uw klachten en uw behandeling.Voor uw zorgverleners buiten Isala is het belangrijk dat ze in dit dossier kunnen kijken, dan kunnen ze u beter behandelen. Uw huisarts is zo’n zorgverlener. Een zorgverlener buiten Isala kan uw medische gegevens alleen inzien met uw toestemming. 

Toestemming geven kunt u door online een toestemmingsformulier in te vullen op

https://www.isala.nl/patienten/folders/8184-toestemming-gevraagd

of het toestemmingskaartje invullen bij uw huisarts.
Meer informatie vindt u op bovengenoemde site.